RING OSS - 016-201 60 13

Elektriker Eskilstuna

RING OSS - 016-201 60 13

Elektriker

Elektriker i Eskilstuna arbetar med installation.

Våra elektriker i Eskilstuna levererar tjänster inom tre huvudsegment – stambyten, nya hus och villor samt generella elinstallationer med fokus på fasta uppdrag. Har ni frågor kring våra tjänster, tveka inte att kontakta oss!

Elektriker i Eskilstuna

Våra elektriker i Eskilstuna har över 30 års erfarenhet av elinstallationer och kan därför stötta dig genom hela processen – från idé till färdigt resultat. Vi hjälper till med rådgivning, vi gör faktabaserade estimat och vi planerar och utför arbetet med fokus på effektiv problemlösning. Våra elektriker i Eskilstuna hjälper dig att balansera kostnad, kvalitet och leveranstid. Vi arbetar alltid för att säkerställa att resultatet motsvarar kundens förväntningar.

Stambyten

Vårt företag har specialiserat sig på effektiva elinstallationer i samband med stambyten. Vi kommer in som underleverantör i en totalentreprenad och ansvarar för komplett elinstallation såsom omtrådning, installation av elcentral, golvvärme och inkoppling av hushållsmaskiner. Vidare säkerställer vi kontinuerlig eldrift genom hantering av avborrningar och andra fel som kan uppstå under arbetets gång. Våra elektriker i Eskilstuna lägger alltid stor vikt på kvalitet och att leverera enligt överenskommen tidsplan! 

Nya hus och villor

Bygger ni nytt? Våra elektriker i Eskilstuna jobbar tätt ihop med byggbolag som bygger nya fastigheter. Vi ansvarar för komplett elinstallation, från projektering till slutgiltig leverans och kvalitetsuppföljning. Vidare utför vi elinstallationer i samband med byggande av så kallade "lösvirkeshus" där det finns bristfälliga eller inga ritningar tillgängliga. Våra elektriker i Eskilstuna har över 30 års erfarenhet av elinstallationer, så vi kan skapa specialanpassade lösningar och koordinera med byggföretaget. 

Exempel på tjänster för nya hus och villor är standardmässig elinstallation enligt gällande regler och föreskrifter, integrering av LED-belysning, installation av el- och mediacentral, kabeldragning, installation av golvvärme och värmepumpar, samt installation av ljudanläggning.

Våra övriga tjänster

Våra elektriker i Eskilstuna leverar även en rad andra tjänster inom elinstallationsområdet. Fokus är i regel fasta uppdrag av större storlek. Våra offerter grundas alltid på fakta och verklighetsbaserade estimat.

Exempel på tjänster som våra elektriker i Eskilstuna utför är professionell rådgivning, utbyte eller reparation av befintlig elinstallation, datainstallation, alla typer av belysning, samt elinstallationer hos industrier, fabriker, jordbrukslokaler, affärslokaler och butiker.

Om behovet finns för mindre uppdrag, så kallad "rörlig service", så kan vi tillhandahålla kompententa samarbetspartners som har fokuserat sin verksamhet på den typen av tjänster.